AcasăUncategorized"Dragoste mare" între PSD și PNL! Primarul-candidat PSD către candidata PNL: "O...

“Dragoste mare” între PSD și PNL! Primarul-candidat PSD către candidata PNL: “O să te bat de-o să te c**i pe tine!”

Publicat

“Dragoste mare” între PSD și PNL! În timpul unei ședințe a Consiliului Local din comuna Șimnicu de Sus, județul Dolj, o consilieră afirmă că viceprimarul cu atribuții de primar i-ar fi adresat amenințări violente prin telefon. Cu toate că înregistrarea întregii conversații a fost prezentată ca dovadă, primarul respinge ferm aceste acuzații.

“Dragoste mare” între PSD și PNL!

Cei doi, cândva colegi de partid, se află acum în cursa electorală pentru conducerea localității, consiliera reprezentând PNL și viceprimarul fiind susținut de PSD.

Iată un fragment dintr-o înregistrare care surprinde dialogul dintre primarul în exercițiu, Laurențiu Ifrim, și consiliera locală, Sevastița Bora.

“Laurențiu Ifrim: Când am bătut poimâine palma cu PSD, vă execut de pe faţa pământului!
Sevastița Bora: Ce să baţi palma cu PSD-ul, dumneata eşti exclus din PSD, încă nu-ţi vine să crezi.
Laurențiu Ifrim: Îmi s*** p***. [….]
Sevastița Bora: Tu ai o problemă sexuală, ţi-am mai spus de 200 de ori!
Laurențiu Ifrim: Dumneata ar trebui să te controlezi!
Sevastița Bora: De luni, acuma, încep eu să mă ocup de tine!
Laurențiu Ifrim: De ce mă ameninţaţi?
Sevastița Bora: Păi, mă ţin de tine, de capul tău. […]
Laurențiu Ifrim: Îţi declar pe telefon: o să te bat de-o să te c**i pe tine.”

Sevastița Bora afirmă că dialogul a avut loc în timpul ședinței de Consiliu Local din 9 ianuarie 2024, în comuna Șimnicu de Sus, situată la aproximativ 8 kilometri, la un sfert de oră cu mașina, în nordul Craiovei.

Consiliera pretinde că a compus o secvență din înregistrările ședințelor desfășurate în zilele de 28 aprilie 2023, 31 mai 2023, 20 decembrie 2023 și 9 ianuarie 2024. Scopul acestui montaj era să evidențieze faptul că primarul în funcție îi adresa insulte în loc să ofere răspunsuri la întrebările sale.

“La aproape toate şedinţele mi se adresează jigniri nedemne pentru un om care conduce o primărie”, susţine Sevastița Bora.

“Nu sunt înregistrări din şedinţe. Sunt adunate din diferite părţi, sunt manipulate! Dar pe mine nu mă deranjează, ce să le fac dacă sunt descreieraţi”, se apără primarul Laurenţiu Ifrim.

În prezent, Sevastița Bora și Laurențiu Ifrim sunt colegi de partid, amândoi fiind înscriși în PSD. La alegerile din 9 iunie, aceștia vor concura din partide diferite care fac parte din Coaliția de guvernare: primarul în exercițiu va fi sprijinit de PSD, în timp ce consiliera va avea susținerea PNL. Astfel, aceștia vor fi contracandidați în cursa electorală.

“Totul a început de când fostul primar şi fostul administrator public al localităţii au fost suspendaţi în urma unei decizii a ANI, în 2022, moment în care viceprimarul Laurenţiu Ifrim a preluat atribuţiile de primar. Noua administraţie nu reuşea să finalizeze proiectele începute de fostul primar, aşa că eu, în şedinţele de Consiliu, am început să-l întreb despre lucrurile astea”, a povestit Bora, adăugând că toate întrebările sale “erau legate de proiecte, iar asta nu i-a convenit”.

“M-a ameninţat cu moartea”

Consiliera locală afirmă că primarul alegea intenționat să o insulte.

“Se dezlănţuia! Ori la începutul, ori la mijlocul şedinţei, în funcţie de ordinea de zi, pentru că eu ridicam întrebări, nu voiam să votez ca orbul. Codul administrativ spune că trebuie să ni se răspundă ori în scris, ori verbal, dar nu cu înjurături”, a spus consiliera locală.

Primarul Laurențiu Ifrim afirmă că nu a făcut altceva decât să răspundă la provocările venite din partea consilierei locale, care ar fi făcut aluzii la familia sa.

“Am fost provocat, vă rog să mă credeţi. Şi cred că şi dumneavoastră, atunci când se face referire la familia dumneavoastră, folosiţi cuvinte mai neortodoxe”, a declarat primarul.

Edilul PSD declară că intenționează să o dea în judecată pe consilieră, însă după alegeri, deoarece va avea mai mult timp liber atunci.

Consiliera Sevastița Bora susține că a depus deja o plângere penală, la scurt timp după ședința de Consiliu Local din 9 ianuarie 2024.

“M-a ameninţat cu moartea şi mi-a fost frică. Probabil că l-au chemat la secţie, că a fost o perioadă în care s-a mai potolit. Însă jignirile au continuat la următoarea şedinţă”, a adăugat femeia.

După ce înregistrarea în care consiliera locală din Șimnicu de Sus, Sevastița Bora, este înjurată a fost publicată, reporterii au fost contactați de către consilierul local PNL, Cosmin Pasăre, care și-a asumat o parte din cuvintele respective.

“«Morţii mă-sii de bulangioaice» eu am spus! Am şi primit un avertisment pentru asta, conform regulamentului. Sancţiune maximă era de 1.000 de lei şi o plăteam şi pe aia, că îmi asum. Suntem mai mulţi care şi-au pierdut cumpătul în faţa acestei persoane şi e păcat să punem totul în cârca unui singur om. Deci, partea cu «bulangioaicele» eu am spus-o. Restul e al primarului”, a subliniat consilierul PNL Cosmin Pasăre.

“Dragoste mare” între PSD și PNL! Consilierul PNL a mai menționat că nu va mai candida pentru funcția de consilier local din partea PNL, în urma acceptării lui Sevastița Bora ca și candidat al partidului pentru primăria Șimnicu de Sus.

- Advertisement -

Ultima oră

Cad doi grei din Servicii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă riscă să ajungă după gratii!

Între populismul lui Marcel Ciolacu, în această perioadă caracterizată de o creștere a îndatorării...

Gabriela Firea, bântuită de scandalul “azilelor groazei”! Procurorii au trimis dosarul în instanță

Gabriela Firea este bântuită de scandalul "azilelor groazei"! Candidata PSD la Primăria Capitalei se...

PNL a devenit un partid al celor cu probleme penale! Dosare au și candidații PSD și USR

PNL a devenit un partid al celor cu probleme penale! În timp ce în...

Klaus Iohannis visează la un post la NATO! Cum și-ar împărți PSD și PNL poziții cheie la nivel european

Klaus Iohannis visează la un post la NATO! După dificultățile întâmpinate în obținerea șefiei...

Știri noi

Cad doi grei din Servicii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă riscă să ajungă după gratii!

Între populismul lui Marcel Ciolacu, în această perioadă caracterizată de o creștere a îndatorării...

Gabriela Firea, bântuită de scandalul “azilelor groazei”! Procurorii au trimis dosarul în instanță

Gabriela Firea este bântuită de scandalul "azilelor groazei"! Candidata PSD la Primăria Capitalei se...

PNL a devenit un partid al celor cu probleme penale! Dosare au și candidații PSD și USR

PNL a devenit un partid al celor cu probleme penale! În timp ce în...