AcasăActualitateDiana Șoșoacă despre ” azilurile groazei” conduse de Viorel Blăjuț: ”Am cerut...

Diana Șoșoacă despre ” azilurile groazei” conduse de Viorel Blăjuț: ”Am cerut audienţă la Marcel Ciolacu!”

Publicat

Senatorul S.O.S Iași, Diana Șoșoacă are o primă reacție la ”azilurile groazei” conduse de Viorel Blăjuț. Diana Șoșoacă explică faptul că a programat o audiență la Marcel Ciolacu pe această temă.

Vă aducem aminte faptul că jurnaliștii BZI.RO au scris despre neregulile grave găsite în aceste locații conduse de către Viorel Blăjuț. Controversatul om de afaceri a reacționat într-o manieră obscură la adresa jurnaliștilor care i-au cerut un punct de vedere, lansând mai multe injurii.

Diana Șoșoacă despre ”azilurile groazei” conduse de Viorel Blăjuț

Invitată la emisiunea BZI LIVE, senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit deschis despre ”azilurile groazei” conduse de Viorel Blăjuț și despre nesimțirea de care a dat dovadă controversarul om de afaceri. Șoșoacă a mărturisit că a auzit de Blăjuț în contextul în care acesta a avut o întâlnire cu George Simion, președintele AUR. Cei doi ar fi discutat despre o posibilă candidatură a lui Blăjuț la europarlamentare:

” Am rămas siderată când am auzit de el. Lumea în Iaşi vorbeşte şi aflăm multe, mai ales despre fostul partid pe care l-am băgat în Parlament cu reţeaua profesionalistilor. Am înţeles că tinicheaua şi-a pus preşedinte un infractor la Iaşi, pe Viorel Blăjuț. Vorbesc de partidul AUR. Domnul Simion a avut o întâlnire, foarte curând pe la Miroslava, iar Viorel Blăjuț i-a promis că va fi drăguţ şi recunoscutor faţă de Simion. Ştiţi că AUR plăteşte la Iaşi o chirie pe acel sediu de 6000 euro/ lună. Acolo se duc banii dvs.. Blăjuț vrea să fie candidat la europarlamentare. (…) a explicat Diana Șoșoacă pentru BZI LIVE.

Jurnaliștii BZI.RO au publicat în urmă cu câteva zile o anchetă legată de ororile care se petrec la aceste unități spitalicești conduse de Viorel Blăjut. Sunt numeroase mărturii care stau la baza anchetei. Vorbim despre pacienți, sau despre aparținători care pur și simplu nu au mai suportat bătaia de joc:

” Pacienți internați în Centrul Rezidențial „Sf. Anton” din Bucium, secția exterioară de îngrijiri paliative pentru persoane cu Alzheimer și alte demențe a Spitalului „Sf. Sava”, sunt umiliți până la moarte. Bolnavii ajung în doar câteva luni de nerecunoscut, fiind transformați în legume. Mai mult, din cauza tratamentului la care sunt supuși în unitatea medicală deținută de vicepreședintele PSD Iași, bolnavilor li se grăbește moartea. Deși aparținătorii pacienților sunt extrem de nemulțumiți de condițiile din Spitalul „Sf. Sava”, Viorel Blăjuț nu se teme că autoritățile ar putea să desfășoare controale în spitalul său, deoarece se știe pus la adăpost de persoane importante din cadrul Partidului Social Democrat, cum ar fi Marcel Ciolacu, Marian Neacșu, Paul Stănecu și Bogdan Balanișcu. se arăta în ancheta publicată de BZI.RO.

Diana Șoșoacă va vorbi cu Marcel Ciolacu despre situația din ”azilele groazei” conduse de Viorel Blăjuț

Diana Șoșoacă a explicat faptul că are programată o audiență la Marcel Ciolacu pentru a discuta despre situația din ”azilele grozei”

Am cerut audienţă la Marcel Ciolacu şi săptămâna viitoare sunt aşteptată acolo. Blăjuț poate veni şi el acolo pentru că unul din cazurile de pe masa lui Ciolacu este cazul lui. Puteţi scrie în fituicele dvs. tot ce vreţi. Sunt imună la toate prostiile pe care le spuneţi. Eu trebuie să vin la Iaşi şi domnul Blăjuț va da ochi în ochi cu mine. Să mă înjure şi pe mine cum a înjurat-o pe jurnalistă. La mine are o problemă pentru că acest lucru se numeşte infracţiune. Îmi va face o mare plăcere să vin eu în control la azilul dumnealui sau ce are acolo. O să mai fac nişte demersuri, să se implice ANAF, Curtea de Conturi, CAŞ. La centrul de îngrijiri paliative se scurg bani.

Pentru cei care nu ştiu, până să ajung parlamentar, am avut foarte multe acţiuni pentru bolnavii din centrele de îngrijiri paliative din Bucureşti. Am avut programe, le aducem interpreți de pian, coruri, coruri de biserici, interpreţi de muzică clasică pentru că le face foarte bine, mai ales celor ce sunt în ultimul stadiu de cancer. Acolo trebuie să fie oameni care să ajute bolnavii. Sunt şi alte centre care lăsa de dorit şi folosesc banii pentru tratamente doar pe hârtie. Sunt experimente pe oameni, îşi bat joc de ei. Trebuie făcut un control la sânge. Săptămâna viitoare voi vorbi cu premierul Ciolacu despre acest lucru. Sunt mulţi care îl mint. (…) a explicat Diana Șoșoacă.

Așadar, Viorel Blăjuț o să dea socoteală pentru ”azilele groazei”, iar Diana Șoșoacă va depunde mai multe plângeri. CLICK AICI PENTRU A CITI TOATĂ ȘTIREA

 

- Advertisement -

Ultima oră

PSD și PNL vin cu un tandem președinte-premier la alegeri? Ce scenarii pun la cale strategii celor două partide

În urma excluderii variantei de candidat comun la alegerile prezidențiale 2024, liberalii vin cu...

USR a fost abandonat de diaspora! Au promis mult, au făcut puțin!

Sociologul Dumitru Sandu, expert în studiul migrației, spune că, pe baza alegerilor de pe...

PNL și PSD joacă la intimidare! Mărul discordiei sunt prezidențialele

Calendarul prezidențialelor iscă tensiuni între PNL și PSD. Liberalii continuă să refuze scenariul în...

Data alegerilor prezidențiale 2024. Premierul a făcut marele anunț

Ședința de coaliție de miercuri seară, 19 iunie 2024, convocată pentru stabilirea datei în...

Știri noi

PSD și PNL vin cu un tandem președinte-premier la alegeri? Ce scenarii pun la cale strategii celor două partide

În urma excluderii variantei de candidat comun la alegerile prezidențiale 2024, liberalii vin cu...

USR a fost abandonat de diaspora! Au promis mult, au făcut puțin!

Sociologul Dumitru Sandu, expert în studiul migrației, spune că, pe baza alegerilor de pe...

PNL și PSD joacă la intimidare! Mărul discordiei sunt prezidențialele

Calendarul prezidențialelor iscă tensiuni între PNL și PSD. Liberalii continuă să refuze scenariul în...